Restaurant Sluiszicht Blokzijl

Adres
Zuiderstraat 2-4, 8356EA Blokzijl
Telefoon
0527 291 455
Nationale Dinerbon Blokzijl Restaurant Sluiszicht Blokzijl

Met uw Dinerbon bent u bij Restaurant Sluiszicht welkom voor een snelle hap of een uitgebreid diner. U vindt dit sfeervolle en laagdrempelige restaurant in het prachtige historische stadje Blokzijl.

Café-Restaurant Sluiszicht is gelegen aan de sluis van Blokzijl met uitzicht op de oude havenkolk. Hier kunt u met elk gezelschap gepast genieten van de lunch en het diner. Onze attente bediening zorgt altijd dat het u aan niks ontbreekt. Zeker nu u hier met uw Dinercheque kunt afrekenen! Lekker eten in een ongedwongen sfeer, dat is waar wij voor staan. Op onze lunchkaart vindt u daarom lekkere paninis, stokbroodjes met verschillende soorten beleg, sandwiches en uitsmijters. Daarnaast bieden wij heerlijke ambachtelijke pannenkoeken en hebben wij kindermenu’s voor onze kleinste gasten. Met het diner heeft u de keuze uit de verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Al sinds jaar en dag is Sluiszicht, met haar unieke ligging, een heerlijke plek om uit te rusten na een lange wandeling, fiets of vaarttocht door een van de vele natuurgebieden. Blokzijl ligt bijvoorbeeld op korte afstand van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Wij zijn over land per auto en fiets, of over water per boot of kano uitermate goed bereikbaar. Ook een dagje rondkijken in Blokzijl is zeer aan te raden. Met haar rijke historie is het stadje zeer de moeite waard!

Ongedwongenheid is de beste typering voor het bekende adres Sluiszicht. Wij zien u 's zomers graag terug op ons sfeervolle terras en als het weer het niet toelaat gewoon binnen in onze behaaglijke ambiance, natuurlijk ook met uw Dinerbon of Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen