Drank en Spijslokaal de Meester

Adres
Zeestraat 26, 2042LC Zandvoort
Telefoon
023 583 1291
Nationale Dinerbon Zandvoort Drank en Spijslokaal de Meester
Nationale Dinerbon Zandvoort Drank en Spijslokaal de Meester
Nationale Dinerbon Zandvoort Drank en Spijslokaal de Meester
Nationale Dinerbon Zandvoort Drank en Spijslokaal de Meester

Bent u in Zandvoort en zoekt u nog een leuk plekje om te gaan eten met uw Dinerbon? Ga dan langs bij het unieke Drank en Spijslokaal de Meester. U kunt hier woensdag tot en met zondag terecht voor een heerlijk diner vanaf 17:00. Het is de ideale plek als u de maag wilt vullen na een dagje strand, maar even iets anders wilt dan friet of kibbeling.

Het bijzondere aan Drank en Spijslokaal de Meester is dat u de knusse sfeer van uw schooltijd kunt herbeleven. Maar dan zonder de strafwerk en het moeten halen van goede cijfers! Het restaurant is in schoolstijl ingericht; oude lessenaars, schoolstoelen en krukken. En uiteraard mag het authentieke schoolbord niet ontbreken. Met uw Dinerbon kunt u kiezen van de diverse menukaart die zich onderscheid door het aanbod van verschillende kaasfondues. Dit gaat verder dan alleen kaas. Ze hebben kaasfondue met blauwe kaas, geitenkaas, oude kaas en bier. U kunt zelfs een kaasfondueproeverij bestellen! Verder heeft De Meester ook nog een aantal vleesgerechten, waaronder varkenshaas, steak en een hamburger XXXL met bacon! De vleesliefhebber met Dinercheque is hier dus ook op zijn of haar plek!

Als nagerecht kunt u één van de smakelijke zoete desserts bestellen. De Meester heeft onder andere dame blanche, cheesecake en het bijzondere Toetje van de Meester. Dit is vanille-ijs met advocaat door de room geklopt. Bij Drank en Spijslokaal de Meester kunt u een feestelijke avond beleven met uw Dinercheque.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen