Paprika Csárda

Adres
Zuiddijk 31, 1501CB Zaandam
Telefoon
06 50214304
Nationale Dinerbon Zaandam Paprika Csárda
Nationale Dinerbon Zaandam Paprika Csárda

U kunt nu met uw dinerbon of dinercheque naar Paprika Csárda! Een geweldig Hongaars restaurant dat is gelegen aan de Zuiddijk in Zaandam. Een prachtige locatie waar u van veel dingen kunt genieten! U kunt namelijk heerlijke wandelingen of fietstochten in de omgeving maken en veel dingen bezichtigen om vervolgens de dag perfect af te sluiten bij Paprika Csárda! Bij Paprika Csárda zult u zeker de dag perfect afsluiten door onder andere het geweldige team dat voor u klaar staat. Van begin tot eind wordt u uitstekend en vriendelijk geholpen. Bij binnenkomst ziet u ook al gelijk hoe mooi het restaurant er van binnen uitziet. Van buiten is het al een prachtig aanzicht, maar bij binnenkomst kijkt u verder uw ogen uit! Het restaurant is namelijk heel gezellig ingericht waardoor er een huiselijke sfeer ontstaat.

Paprika Csárda biedt u een uitgebreide menukaart aan met verschillende heerlijke gerechten. Op de menukaart zijn de categorieën voorgerechten, hoofdgerechten, vegetarische gerechten, bijgerechten en nagerechten. Onder deze categorieën vallen een aantal gerechten: goulash soep, gepaneerde kipfilet met bijgerecht, zigeuner-braadlapjes met bijgerechten, varkenslapje met lecso (ratatouillesaus), gepaneerde kaas met rijst, stoofschotel van rundvlees in rode wijn met bijgerecht, gepaneerde bloemkool, broccoli, champignons en rijst en kastenjepuree. Deze gerechten worden iedere dag vers bereid, zodat u kunt genieten van de beste gerechten en smaken! Op de menukaart staan ook verschillende dranken waar u uit kunt kiezen.

U kunt bij Paprika Csárda terecht van donderdag tot en met zondag van 17:00 uur tot 22:00 uur. Paprika Csárda hoopt u snel te zien met uw dinerbon of dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen