Erosa

Adres
Dam 44b, 1506BG Zaandam
Telefoon
075 616 7680
Nationale Dinerbon Zaandam Erosa
Nationale Dinerbon Zaandam Erosa
Nationale Dinerbon Zaandam Erosa

 Heerlijk mediterraan genieten met uw Dinercheque bij Restaurant Erosa. U vindt Erosa aan de Dam in Zaandam. Bij uw bezoek aan Erosa zult u verrast worden door alle specialiteiten die ons restaurant te bieden heeft. In de sfeervolle ambiance met authentieke mediterrane inrichting voelt u zich direct thuis en kunt u optimaal genieten. Bij binnenkomst krijgt u eerst een drankje van de vriendelijke bediening en vervolgens kunt u onze uitgebreide menukaart bekijken. Afrekenen? Dat kan gemakkelijk met uw Dinerbon!

De menukaart van Erosa bevat vele heerlijke tapas en Mezedes. Dit zijn kleine gerechtjes die u op verschillende manieren bij elkaar kunt kiezen. Zo geniet u van een uitgebreid palet aan geuren, kleuren en smaken. U kunt kiezen uit mezedes met vlees, vis, maar wij hebben ook heerlijke vegetarische specialiteiten. Voor de kleinste gasten hebben wij lekkere kindermenu’s. U kunt met uw Dinerbon uw keuze van onze kaart à la carte maken, maar wij hebben ook heerlijke drie en vier gangen menu’s. Dan verrast onze deskundige chef u met de specialiteiten van dat moment. Mocht u een allergie hebben of andere speciale dieetwens, dan horen wij dat graag.  

Erosa is een nieuw begrip op het bruisende Damplein te Zaandam, maar nu al een groot succes! Wij zijn van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 17.00 uur. Onze volledige menukaart kunt u overigens ook afhalen. Dan geniet u van al het lekkers in het comfort van uw eigen huis.

Namens het gehele team van Erosa heten wij u van harte welkom. Kom langs en vergeet uw Dinercheque niet.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen