Aan Tafel

Adres
Dam 10A, 1506 BD Zaandam
Telefoon
075 - 614 96 13
Nationale Dinerbon Zaandam Aan Tafel
Nationale Dinerbon Zaandam Aan Tafel
Nationale Dinerbon Zaandam Aan Tafel
Nationale Dinerbon Zaandam Aan Tafel
Nationale Dinerbon Zaandam Aan Tafel

Aan tafel met uw Nationale Dinerbon kan bij Aan Tafel in Zaandam. Aan Tafel is gevestigd op de Dam in Zaandam, maar niet op het plein zelf. Het kleine straatje dat richting sluisjeshuis loopt, daar zitten wij. Met de Nationale Dinerbon kunt u bij ons op ongecompliceerde wijze genieten van lekker eten en drinken. Simpel zijn we zeker niet, maar volgens ons is een heerlijke avond uit op te bouwen uit simpele onderdelen. Lekker eten en drinken, gastvrij en attent personeel en een gezellige plek. Al deze dingen komen terug bij Aan Tafel. U zult zich bij ons al snel thuis voelen en onze gedreven keukenbrigade waakt over de kwaliteit van de gerechten. Zo kunnen wij u verzekeren dat wij iets lekkers op tafel toveren voor onze gasten. Met de Nationale Dinerbon kunt u op en top ontspannen genieten van lekker eten en drinken bij Aan Tafel.

Onze kaart heeft een internationaal karakter en bevat veel uiteenlopende en verrassende gerechten. Uitgebreid en gevarieerd tafelen is dan ook als geen ander mogelijk bij Aan Tafel. De gerechten die we buiten de kaart om serveren verdienen ook een vermelding. Op de krijtborden treft u een aantal tijdelijke gerechten. Soep van de dag, wisselende vlees- en visgerechten en wisselende desserts, het is allemaal zeker het proberen waard met uw Nationale Dinerbon.

Zin om een avondje ontspannen te genieten van lekker en eten met uw Nationale Dinerbon? Dat kan bij Aan Tafel. Wij heten u alvast van harte welkom en hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen