Grand Cafe de Kroon

Adres
Marktstraat 11, 1521 DW Wormerveer
Telefoon
075 - 628 22 40
Nationale Dinerbon Wormerveer Grand Cafe de Kroon
Nationale Dinerbon Wormerveer Grand Cafe de Kroon
Nationale Dinerbon Wormerveer Grand Cafe de Kroon
Nationale Dinerbon Wormerveer Grand Cafe de Kroon

Middenin de karakteristieke Zaanstreek, in het dorpje Wormerveer, ligt Grand Café De Kroon. Hier bent u met uw Dinercheque van harte welkom om te komen genieten van een lekker hapje en een drankje. U kunt plaatsnemen aan de gezellige bar, aan een van de tafeltjes of bij de knapperende open haard. Door het sfeervolle interieur, de gastvrije bediening en de kwaliteit van het eten en drinken zult u zich hier gelijk thuis voelen. Daardoor is De Kroon ook een begrip in de omgeving. De pas aangebouwde zaal is uitstekend geschikt voor het vieren van elke gelegenheid zoals een verjaardag of jubileum. Door het mooie podium en de sfeer van een bruine kroeg kunt u hier ook een muziek- of theateravond houden.

Van 12.00 tot 15.00 is de keuken geopend voor de lunch. Op de gevarieerde kaart staan allerlei gerechten van goed belegde broodjes tot warme lunchgerechten en lekkere maaltijdsalades. Het diner begint om 17.00 en op de dinerkaart staan verschillende vlees, vis en vegetarische gerechten. Het aanbod biedt aan ieder wat wils zonder dat er wordt tekort gedaan aan de kwaliteit. Voor de kids hebben wij special kindergerechten die zeker in de smaak zullen vallen. Ook kunnen ze zich uren vermaken met de aanwezige speelgoedbox.

Daarnaast bieden wij zeer exclusief Kroon-bier dat in onze eigen keuken gebrouwen wordt. Commerciële bieren hebben vaak en overdreven marketing smaak, maar bij Kroon-bier gaat het om de inhoud. Ons doel is een echt goed bier produceren voor al onze gasten en voor de fijnproever. De vergisting en de rijping krijgen bij ons ruim de tijd, zodat het bier zich echt goed kan ontwikkelen. Deze aandacht proeft u! Kom dus snel eens langs met uw Dinercheque van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen