Restaurant Pieterman

Adres
Pieterman 8, 1131 PW Volendam
Telefoon
0299 - 32 33 92
Nationale Dinerbon Volendam Restaurant Pieterman
Nationale Dinerbon Volendam Restaurant Pieterman
Nationale Dinerbon Volendam Restaurant Pieterman
Nationale Dinerbon Volendam Restaurant Pieterman

Woont u in de buurt van Volendam of bent u er een dagje op stap? Kom dan eens lunchen of dineren bij Restaurant Pieterman. Ze accepteren namelijk ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. U komt hier gegarandeerd weer helemaal tot rust, met behulp van de gemoedelijke sfeer en het schitterende uitzicht over de jachthaven van het Marinapark. Als u een boot heeft, kunt u gewoon voor de deur aanmeren!

Uw Dinercheque is bij Restaurant Pieterman goed besteed. Zo kunt u bijvoorbeeld uitgebreid dineren door middel van ‘Eindeloos Genieten’. Voor de vaste prijs per persoon kunt u onbeperkt genieten van verschillende voor- en hoofdgerechten in kleine porties. Zo kunt allemaal verschillende lekkernijen proeven en samen delen met uw tafelgenoten! Een goed glas wijn maakt de beleving compleet. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw Dinerbon in te wisselen voor een a la carte gerecht. De menukaart is geïnspireerd door de seizoenen en bevat uiteraard een paar heerlijke creaties met verse Volendamse vis. Wat dacht u van een vispalet van gerookte zalm, gerookte paling en rivierkreeftenstaartjes? Of heeft u liever in roomboter gebakken sliptongetjes?

De vegetariërs zijn ook van harte welkom om hun Dinercheque uit te geven bij Restaurant Pieterman. Op de kaart van ‘Onbeperkt genieten’ vindt u diverse soepen en salades. Zo geniet ieder gast van een volledig verzorgd diner!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen