Restaurant Geniet aan de Amstel

Adres
Marktplein 2A, 1421AC Uithoorn
Telefoon
0297 763 488
Nationale Dinerbon Uithoorn Restaurant Geniet aan de Amstel
Nationale Dinerbon Uithoorn Restaurant Geniet aan de Amstel
Nationale Dinerbon Uithoorn Restaurant Geniet aan de Amstel
Nationale Dinerbon Uithoorn Restaurant Geniet aan de Amstel

Een middag of avond met uw dinerbon uit eten met vrienden, familie of vrienden op een magische plek in Uithoorn. Klinkt dat als iets wat u zou bevallen? Dan hebben wij voor u zeer goed nieuws. Bij restaurant Geniet aan de Amstel kunt u vanaf nu namelijk binnenlopen voor een lekker stuk taart met een hete koffie, voor een uitgebreide en gezellige lunch of voor een verassend diner. U verwacht het waarschijnlijk al vanwege de naam van het restaurant, maar Geniet aan de Amstel ligt inderdaad direct aan de Amstel. Dit geeft u een prachtig zicht over het water, zeker wanneer het buiten begint te schemeren. Het leuke nieuws is dat u op deze bijzondere plek nu ook met uw dinercheque kunt betalen!

Als er iets is dat ze bij restaurant Geniet aan de Amstel belangrijk vinden dan is het gezelligheid en samen genieten van het lekkere eten. Daarom serveren ze bij dit restaurant grote planken met gerechtjes die u met uw gezelschap kunt delen. U kunt bij uw bezoek met uw dinerbon zelf een keuze maken uit verschillende planken, waaronder een vegetarische plank, een vleesplank, een visplank en een plank van de chef. De vegetarische plank bevat bijvoorbeeld champignon truffel risotto, portobello met truffelroomkaas, mini kaasfondue, groentestoof, gemengde groenten en frites. Er wordt in de keuken uiteraard gewerkt met verse ingrediënten en dat valt te proeven.

Klinkt dit restaurant als een plek waar u graag naartoe zou willen? Reserveer dan een tafel en maak u klaar voor een heerlijke middag of avond uit met uw dinercheque in Uithoorn.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen