Jaimie van Heije

Adres
Kerkstraat 59, 1191 JE Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon
020 - 4965848
Nationale Dinerbon Ouderkerk aan de Amstel Jaimie van Heije
Nationale Dinerbon Ouderkerk aan de Amstel Jaimie van Heije
Nationale Dinerbon Ouderkerk aan de Amstel Jaimie van Heije
Nationale Dinerbon Ouderkerk aan de Amstel Jaimie van Heije

Ouderkerk aan de Amstel, daar vind je een echt culinair hoogtepunt. We hebben het hier natuurlijk over Jaimie van Heije. Bij dit restaurant kookt naamgever en topchef Jaimie van Heije de sterren van de hemel. Elk mogelijk detail is belangrijk in het restaurant van Jaimie van Heije. Elke dag wordt er gewerkt aan een nieuwe unieke kaart, sfeer en setting. In dit restaurant is elk gerecht authentiek en is het écht goed eten in een gezellige sfeer op een prachtige locatie. Kom snel een keer langs met uw dinercheque en ervaar het restaurant.

De naam van het restaurant is enorm vanzelfsprekend. De persoonlijkheid van topchef Jaimie van Heije klinkt door in bijna alles wat het restaurant te bieden heeft. Zo zorgt zijn eigenwijsheid er voor dat elk bezoek aan het restaurant anders is dan de vorige. De cuisine van Jaimie is niet onder te brengen in woorden. Door zijn authenticiteit en invloeden van over de hele wereld is elk gerecht totaal verchillend van de andere. Jaimie houdt er van om zijn gasten te verrassen en kennis te laten maken met nieuwe gerechten en spannende smaken. Populair in het restaurant is het verrassingsmenu waarbij de gasten zorgeloos vertrouwen op de expertise van Jaimie en zijn achterban. Wanneer u langskomt met uw dinercheque kunt u zich ook klaarmaken voor een echt one-of-a-kind beleving.

Zeer belangrijk voor Jaimie zijn de bezoekers van zijn restaurant. Jaimie wil er zeker van zijn dat de gasten genieten van zijn dagelijks nieuwe gerechten.

Bent u al benieuwd? Kom dan snel langs met uw dinercheque en laat u verrassen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen