Restaurant Eeterij de Rijp

Adres
Groenedijk 6, 1487 ME Oost-Graftdijk
Telefoon
088-0708063
Nationale Dinerbon Oost-Graftdijk Restaurant Eeterij de Rijp
Nationale Dinerbon Oost-Graftdijk Restaurant Eeterij de Rijp

Welkom bij restaurant Eeterij de Rijp, het restaurant dat u kunt vinden aan de rand van vakantiepark Vondelpark. In dit restaurant bent u het gehele jaar door welkom om met uw dinerbon te komen genieten van een gezellige avond uit vol lekker eten. U bent in dit restaurant altijd uitgenodigd om met uw vrienden, gezin of hele familie te komen proeven van de verse gerechten en bovenal van de goede sfeer. De ligging bij een vakantiepark zorgt ervoor dat er in het restaurant ook een sfeer van vrijheid, vrolijkheid en vakantie hangt. Niets moet in dit restaurant, en daardoor kunt u er bij uw bezoek met uw dinercheque heerlijk ontspannen. De ligging van het restaurant maakt het bovendien een goede uitvalsbasis voor een aansluitende activiteit in de natuur, zoals een mooie wandeling of een fietstocht door het omliggende gebied.

Op het menu van restaurant Eeterij de Rijp staat traditionele gerechten in een nieuw jasje. Zo kunt u als voorgerecht onder andere genieten van een zalmgerechtje met asperges of van een verassende carpaccio. Vervolgens kunt u een lekker stukje vis eten, waaronder een op de huid gebakken Doradefilet met een heerlijke bijpassende saus. Heeft u meer zin in vlees? Probeer dan de malse kogelbiefstuk met frites en laat u verassen door de rijke smaak! Om uw avond uit met uw dinerbon feestelijk af te sluiten, kunt u als nagerecht een luxe koffie bestellen. Bij uw koffie krijgt u dan bonbons, slagroom en een likeurtje geserveerd!

Het team van restaurant Eeterij de Rijp hoopt u snel welkom te mogen heten in het restaurant en wenst u alvast een fijne avond uit eten toe met uw dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen