Golden Crown

Adres
Overmeerseweg 1, 1394 BC Nederhorst den Berg
Telefoon
0294 - 251214
Nationale Dinerbon Nederhorst den Berg Golden Crown
Nationale Dinerbon Nederhorst den Berg Golden Crown
Nationale Dinerbon Nederhorst den Berg Golden Crown

U kunt met uw Dinercheque bij restaurant Golden Crown uitgebreid genieten van alles wat de Chinees/Indische keuken te bieden heeft. Zowel in het uitgebreide menu als in het wok buffet komt u de meest bijzondere en smaakvolle ingrediënten tegen. Bij het wok buffet kunt u onbeperkt opscheppen voor een vast bedrag. Aan de hele familie is gedacht en daarom is er ook voor de kinderen heel wat te kiezen. U kunt zelfs aan de kok vragen om voor u een speciaal verassingsmenu samen te stellen. Dit maakt van restaurant Golden Crown een uitstekende plek voor niet alleen intieme diners, maar ook voor grote groepen. U kunt bij ons bijvoorbeeld uw verjaardag vieren of uw jubileum. Ook de bediening staat klaar om van uw bezoek aan restaurant Golden Crown tot een comfortabele en onvergetelijke avond te maken. In Nederhorst, waar het restaurant ligt, is het inmiddels al 25 jaar een begrip.

 

Restaurant Golden Crown is behalve op maandag altijd geopend voor de lunch en het diner en op warme zomerdagen is het heerlijk toeven op ons overdekte terras. Op onze faebookpagina kunt u een inkijkje in de keuken krijgen en zien hoe wij onze verse loempia’s en satésaus bereiden. Wij zijn er zeer op gericht om goed eten te serveren voor een goede prijs en u en al uw vrienden en familie een fijne maaltijd te bezorgen.

 

Wij hopen dan ook dat u snel met uw Dinerbon bij ons langskomt en wij verwelkomen u alvast namens het hele team. Tot snel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen