Bodega Bodega

Adres
Brink 10e, 1251 KV Laren
Telefoon
035 - 5335209
Nationale Dinerbon Laren Bodega Bodega
Nationale Dinerbon Laren Bodega Bodega
Nationale Dinerbon Laren Bodega Bodega

Restaurant Bodega Bodega had zich net zo goed op de Ramblas in Barcelona kunnen bevinden, maar is gevestigd in het prachtige hart van Laren. Aan de Brink van dit Gooise dorp heeft topvoetballer Richard Witsche ooit dit restaurant geopend, maar in 2002 aan ons overgedragen. Wij hebben Richard’s uitgangspunt behouden, maar het interieur en de kaart aan een grondige make-over onderworpen. Ons restaurant ademt Spanje; van de ambiance tot de menukaart, maar voornamelijk de heerlijke gerechten. U Dinercheque accepteren wij ook.

Wij voeren zowel een tapaskaart als een steakkaart. Op de tapaskaart vindt u een grote verscheidenheid aan Spaanse specialiteiten. Deze specialiteiten worden in kleine porties geserveerd voor een zeer scherpe prijs. Zo kunt u zelf uw diner samenstellen van de verschillende smaken die de Spaanse keuken te bieden heeft. Wij raden u de tapas mixta aan; dit betekent 8 verschillende tapas voor slechts €25,- per persoon.

De steakkaart bevat voorgerechten en hoofdgerechten waaronder salades, visgerechten en overheerlijke vleesgerechten. Hierop staan ook de heerlijke steaks die onder onze grill vandaan komen!

Een bezoek aan Bodega Bodega is een ervaring om niet snel te vergeten. U bent welkom voor zowel de lunch als het diner en uiteraard een heerlijke borrel. Waarschijnlijk eindigt uw etentje bij Bodega Bodega vanzelf in een borrel en met de live muziek in de meeste weekenden in een waar feestje. Komt u met uw Dinercheque eens zelf kijken waarom Bodega Bodega al jaren een begrip is in ’t Gooi en daaromheen? Wij heten u alvast van harte welkom.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen