Eetcafe de Toog

Adres
Zuideinde 50, 1541 CE Koog aan de zaan
Telefoon
075-6140927
Nationale Dinerbon Koog aan de zaan Eetcafe de Toog
Nationale Dinerbon Koog aan de zaan Eetcafe de Toog
Nationale Dinerbon Koog aan de zaan Eetcafe de Toog

Toen wij in 2007 eetcafé de Toog konden overnemen kwam een droom uit. Het eetcafé is gevestigd in een prachtig monumentaal pand uit 1680 in het leukste dorp van Nederland; Koog aan de Zaan. Dit dorp is zo leuk dat Ja Zuster Nee Zuster er al een lied over schreef. In 2000 is het gebouw volledig gerestaureerd en heeft het eetcafé een meer eigentijds bruine-kroeg gevoel gekregen. Ons terras ligt aan de mooi Zaan waar u wanneer het weer dit toelaat van kunt genieten. Uw dinercheque kunt u bij ons verzilveren.

Wij bieden dagelijk lunch, diner en een heerlijke borrel. Ook kunnen wij voor u een high tea, high beer, high wine en zelfs high gin serveren. Dit is ook een fantastische cadeau tip voor allerlei gelegenheden! In de zomermaanden steken wij op het terras de BBQ aan en kunt u genieten van onze vlees-, vis- en vegetarische specialiteiten recht van de grill. Het gevarieerde menu wordt vaak aangepast door onze chef-kok maar wij garanderen u de populaire spies varkenshaas saté. Ook zijn er altijd speciale gerechten voor de kinderen.

Door onze fantastische service en onvermoeibaar enthousiasme is de Toog een begrip geworden in de buurt. De meeste gasten keren regelmatig terug om weer een andere specialiteit van ons te proeven. U kunt nu met uw Dinercheque ontdekken waarom. Daarom nodigen wij u uit voor een heerlijk etentje of drankje in ons gezellige café of op het terras. Combineer een bezoek aan ons ook met de vele bezienswaardigheden in de buurt. Tot snel! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen