Chinees Restaurant Kingsway

Adres
Drooghe Bol 1017, 1788VA Julianadorp
Telefoon
0223 647073
Nationale Dinerbon Julianadorp Chinees Restaurant Kingsway
Nationale Dinerbon Julianadorp Chinees Restaurant Kingsway
Nationale Dinerbon Julianadorp Chinees Restaurant Kingsway

Kom lekker genieten met uw dinercheque bij Chinees Restaurant Kingsway. Deze is gevestigd aan de Drooghe Bol 1017 in Julianadorp. Hier komt u binnen in een echt Chinees restaurant. De sfeer, de inrichting, het personeel, alles klopt. U zult hier op uw gemak kunnen eten en drinken met uw gezelschap. Twijfelt u over wie u mee wilt nemen? Niet doen! Iedereen is namelijk van harte welkom bij Kingsway! Het restaurant is de hele week geopend. Van maandag tot en met vrijdag opent het restaurant om 16:00 uur en sluit om 20:30, 21:00 of 21:30 uur. Dit is afhankelijk van de dag waarop u wilt komen. Op zaterdag en zondag kunt u bij Kingsway terecht van 12:00 uur tot 21:30 uur. Kijk zeker even op de website welke openingstijden bij welke dag horen. Reserveren mag ook altijd van tevoren. Dit kan telefonisch of via de website.

Als u van talrijke specialiteiten en traditionele gerechten houdt, dan bent u bij Chinees Restaurant Kingsway helemaal op uw plek! U kunt hier gerechten met vis en vlees en vegetarische gerechten eten. Kies bijvoorbeeld voor de Foe Yong Hai met champignons of de Bami Goreng met biefstuk en groenten. Heerlijk smaken zal het zeker! U krijgt hier namelijk uitstekende gerechten in ruil voor uw dinerbon. De koks maken de gerechten iedere dag vers en hebben veel kennis van de bereidingswijze van deze gerechten.

Wilt u dus een avond of een middag lekker smullen? Ga dan zeker met uw dinercheque of uw dinerbon naar Chinees Restaurant Kingsway!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen