Sorpresa Italiano

Adres
Golfstroom 4, 1271CP Huizen
Telefoon
035-6316168
Nationale Dinerbon Huizen Sorpresa Italiano
Nationale Dinerbon Huizen Sorpresa Italiano
Nationale Dinerbon Huizen Sorpresa Italiano

Welkom bij restaurant Sorpresa Italiano. Dit is een Italiaans specialiteitenrestaurant gevestigd in Huizen. Voor de liefhebber van goed Italiaans eten is dit dé bestedingsmogelijkheid van hun dinercheque in deze plaats. Het doel van restaurant Sorpresa Italiano is om u de Italiaanse keuken op zijn best te laten proeven. Om die reden wordt er in het restaurant alleen eten van de beste kwaliteit geserveerd en doet de bediening hard hun best om u zich thuis te laten voelen in het restaurant. Daarbij is ook aan de jongste gasten gedacht, die kunnen genieten van een speciaal kindermenu. De inrichting van het restaurant versterkt dit gevoel van huiselijkheid en Italiaanse gezelligheid alleen nog maar meer, vanwege de warme kleuren, het warme licht en het vele hout.

In de keuken worden vele verschillende Italiaanse specialiteiten bereid door de chef. Zo kunt u genieten van een knapperige pizza, verse pasta en de lekkerste antipasti. Na het diner geniet u na met de lekkerste Italiaanse dessert en het romigste ijs. De kok werkt alleen met de meeste verse ingrediënten om zo voor u de beste Italiaanse maaltijden op tafel te zetten.

U bent van harte uitgenodigd om zelf te komen genieten van al het lekkers dat de Italiaanse keuken u te bieden heeft. Breng daarom snel een bezoek aan restaurant Sorpresa Italiano aan de Golfstroom 4 in huizen. Vergeet daarbij niet om uw dinercheque mee te nemen, want daar kunt u natuurlijk de rekening mee betalen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen