Hokkaido Huizen

Adres
Wedekuil 17, 1273 SC Huizen
Telefoon
035-5770899
Nationale Dinerbon Huizen Hokkaido Huizen
Nationale Dinerbon Huizen Hokkaido Huizen
Nationale Dinerbon Huizen Hokkaido Huizen
Nationale Dinerbon Huizen Hokkaido Huizen

Bent u een liefhebber van de Japanse keuken en woont in de buurt van Huizen? Ga dan met uw Dinercheque naar Restaurant Hokkaido aan het Gooimeer. In de zomer kunt u zelfs op het terras gaan zitten en uitkijken over het meer. Bij Restaurant Hokkaido genieten de gasten van de traditionele Japanse keuken, de intieme sfeer en de uitstekende service. U kunt er terecht op dinsdag tot en met zondag tussen 17:00 en 22:00.

Restaurant Hokkaido staat bekend om haar veelzijdige aanbod aan Japanse lekkernijen, die allen geschoeid zijn op familietraditie. Er is geen sprake van  een all-you-can-eat concept, waardoor u wordt gedwongen écht te genieten van uw maaltijd. Desondanks is het wel aan te raden om meerdere gerechtjes te bestellen met uw Dinercheque. Begin uw avond met één van de traditionele voorgerechtjes, zoals misosoep, zeewiersalade, kipspiesjes of tempura. Daarna bestelt u heerlijke sushi en sashimi, zoals de klassieke California Roll met surimi, garnaal en avocado. Bent u niet zo’n fan van rauwe vis? Ga dan voor één van de bijzondere vis- en vleesspecialiteiten die Hokkaido te bieden heeft. Bijzonder is de Usuyaki: rolletjes dunne entrecote gevuld met lente ui, gebakken in soja- en knoflookboter en teriyakisaus. Bij Hokkaido ervaart u dat de Japanse keuken zo veel meer is dan sushi!

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Laat u gerust adviseren door het vriendelijke personeel. Let op: U kunt met de Diner Cadeaukaart alleen a la carte bestellen, dus deze kan niet besteed worden aan een menu. Gelieve van tevoren te reserveren.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen