Dickens

Adres
Havenstraat 315, 1271 GD Huizen
Telefoon
035 88 77 860
Nationale Dinerbon Huizen Dickens
Nationale Dinerbon Huizen Dickens
Nationale Dinerbon Huizen Dickens
Nationale Dinerbon Huizen Dickens

Het Nautisch Kwartier van Huizen is een wijk met prachtige 19e-eeuwse architectuur. Hier werd vroeger een grote hoeveelheid handel gedreven. Tegenwoordig wordt er nog steeds veel gehandeld maar niet in wat u zult verwachten. Hier wordt namelijk gehandeld in pannenkoeken, de beste van Nederland wel te verstaan. Het zal niemand verbazen dat ze daarom ook een lange lijst van vaste gasten hebben. U kunt hier nu ook onderdeel van worden. Met een Dinerbon van Diner Cadeau mag u hier ook lid van worden.

De kaart van Dickens staat vol met pannenkoeken, maar mocht u toch die speciale pannenkoek die u in gedachte heeft niet kunnen vinden dan mag u deze helemaal zelf samenstellen. Het is immers van groot beland dat iedereen zich op zijn gemak voelt in dit restaurant. Er staat natuurlijk niet voor niets ‘Voor Groot en Klein’ op de gevel. Ook als u geen liefhebber bent van pannenkoeken is er meer dan genoeg keus voor u bij Dickens.

Maar Dickens komt voornamelijk goed uit de verf door de manier waarop ze de kinderen verwennen. Bij elk gerecht krijgt u namelijk een aantal florijnen. Deze florijnen zijn niet alleen leuk om te zien maar u kunt ze ook uitgeven in De Winkel van Josephine. Hier kunt u de leukste speeltjes kopen zodat een avond uit eten bij Dickens een onvergetelijke ervaring wordt.

Kom snel langs en laat u verwennen. Ook met een dinerbon van Diner Cadeau bent u van harte welkom.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen