l' Hirondelle

Adres
Boslaan 7, 2132RJ Hoofddorp
Telefoon
023 5624628
Nationale Dinerbon Hoofddorp l' Hirondelle
Nationale Dinerbon Hoofddorp l' Hirondelle

Restaurant l' Hirondelle is prachtig gelegen aan de Boslaan in Hoofddorp. Het restaurant bevindt zich namelijk aan het water met daaromheen prachtige oude treurwilgen. Vanaf het terras heeft u dus een prachtig uitzicht! Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker warm binnen te eten. Hoe dan ook, u kunt ook met uw dinerbon terecht bij Restaurant l' Hirondelle.  U bent er in ieder geval aan het juiste adres als u van goed eten en een mooi uitzicht houdt. Het restaurant is zowel geschikt voor een familie-etentje als een vriendenuitje of romantisch diner. Bij l' Hirondelle mag iedereen meegenieten! Neem ook gerust de dinercheque mee.

Het keukenteam van Restaurant l' Hirondelle maakt de lekkerste lunches en diners voor u klaar. Op de lunchkaart vindt u verschillende soorten salades, maar ook soepen, broodjes, warme gerechten, extra garnituren en nagerechten. Zo kunt u bijvoorbeeld de dinerbon omruilen voor de saté van kippendij met brood, pindasaus, atjar en kroepoek. U kunt ook bij Restaurant l' Hirondelle terecht voor een uitgebreid diner. Een voorbeeld: eerst een pompoensoep met Ras el Hanout kruiden, vervolgens hertenbiefstuk met puree, rode kool en rode portsaus en als afsluiter de crêpes Suzette met vanille-ijs. Er zijn natuurlijk genoeg verschillende mogelijkheden voor iedere smaak! Stel zelf uw perfecte diner samen met uw dinercheque!

Bij Restaurant l' Hirondelle is er ook een ruim assortiment aan verschillende soorten dranken die uw lunch of diner helemaal compleet maken. U kunt voor de lunch langs komen van maandag t/m vrijdag  en voor het diner van maandag t/m zondag. Het enthousiaste team hoopt u spoedig te mogen ontvangen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen