Restaurant Kimono

Adres
Kampstraat 35-41, 1211GD Hilversum
Telefoon
035 6295197
Nationale Dinerbon Hilversum Restaurant Kimono
Nationale Dinerbon Hilversum Restaurant Kimono
Nationale Dinerbon Hilversum Restaurant Kimono

Wilt u de dinerbon die u cadeau heeft gekregen graag besteden aan een avond heerlijk uit eten bij een Aziatisch restaurant, en dan het liefst ook nog in de stad Hilversum? Dan is restaurant Kimono echt de plek voor u. Restaurant Kimono is een sfeervol restaurant met een Japans – Aziatische keuken waar u met uw dinercheque het hele jaar door meer dan welkom bent voor een ontdekkingsreis door alle mogelijkheden en smaken van deze keukens. U kunt deze ontdekkingsreis alleen aan gaan, met zijn tweeën of met een grote groep vrienden of familie. In alle gevallen kunt u rekenen op een warm onthaal en gastvrije bediening gedurende de hele avond.

Bij restaurant Kimono heeft u met uw dinerbon meerdere keuzemogelijkheden. Zo kunt u genieten van een menu van maar liefst 9 gangen. Ideaal wanneer u graag veel verschillende gerechten wilt proberen bij uw bezoek. Heeft u meer zin in een avondje heerlijk sushi eten? Dan kunnen ze u bij restaurant Kimono zeker ook helpen. Op de kaart staan vele verschillende soorten sushi en sashimi, dus er is keuze genoeg. De meest spectaculaire mogelijkheid die u heeft is dat de chef in eigen persoon bij u aan tafel eten komt bereiden aan de teppanyaki plaat. Uw eten wordt live voor uw neus bereid en is dus kraakvers!

Tot slot heeft u nog de mogelijkheid om een van de heerlijke gerechten van het a la carte menu te bestellen. Wilt u zelf meemaken wat er allemaal mogelijk is? Twijfel dan niet langer en reserveer een tafeltje bij restaurant Kimono met uw dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen