Restaurant Fly Inn

Adres
Noodweg 43, 1213 PW Hilversum
Telefoon
035 - 5771710
Nationale Dinerbon Hilversum Restaurant Fly Inn
Nationale Dinerbon Hilversum Restaurant Fly Inn
Nationale Dinerbon Hilversum Restaurant Fly Inn
Nationale Dinerbon Hilversum Restaurant Fly Inn

Vliegtuigen spotten onder het genot van een heerlijke maaltijd met uw Nationale Dinerbon? Dat kan bij Restaurant Fly Inn in Hilversum. Fly Inn ligt aan het vliegveld van Hilversum, waardoor liefhebbers van aviatiek hun ogen uit kunnen kijken. De plaatselijke aviatiek is ook een stuk bedrijviger dan de grootte van het vliegveld doet vermoeden. Helikopters die vertrekken en aankomen, zweefvliegtuigen die landen en opstijgen en groepen mensen die gaan skydiven, er is een hoop te zien. Voor vliegliefhebbers zijn we dan ook het perfecte restaurant. Ook ligt Fly Inn in een prachtige strook natuur, tussen de Loosdrechtse Plassen en de Hollandse Rading in. Als u op stap gaat in de nabijgelegen natuur moet u dan ook zeker uw Nationale Dinerbon niet vergeten. Fly Inn is namelijk de perfecte plek om een avontuur in de buitenlucht te onderbreken of af te sluiten met een lekker hapje en een drankje.

Bij Fly Inn hebben wij een aantal interessante ideeën over eten en drinken. Zo kunt u bij ons genieten van lunch en diner op de normale manier maar ook op een wat spannendere manier. Wat dacht u bijvoorbeeld van het ‘Sizzling stone’ concept, overgekomen uit Portugal? Hierbij maakt u zelf, naar eigen smaak,  de gerechten klaar op een hete steen. Interactief dineren dus! Ook hebben wij veel gerechten in de categorie ‘Food 2 share’. Hierbij zijn de gerechten speciaal bedacht om te kunnen delen met uw tafelgenoot. Lekker én gezellig dus met uw Nationale Dinerbon.

Kom gezellig bij ons langs met uw Nationale Dinerbon. Wie weet spot u nog een vliegtuig! Wij hopen dat u binnenkort bij ons op bezoek komt.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen