Restaurant Bleu

Adres
Vaartweg 7, 1211 JD Hilversum
Telefoon
035-5449993
Nationale Dinerbon Hilversum Restaurant Bleu
Nationale Dinerbon Hilversum Restaurant Bleu
Nationale Dinerbon Hilversum Restaurant Bleu
Nationale Dinerbon Hilversum Restaurant Bleu

U hebt nu de mogelijkheid om met uw dinercheque Hilversum culinair te gaan ontdekken! Uw ontdekkingsreis begint bij Restaurant Bleu, een rustig en sfeervol restaurant in een prachtig pand uit 1900. De naam Bleu is afkomstig van de wijze waarop het vlees wordt geserveerd. Eerst wordt het vlees dichtgeschroeid en vervolgens handwarm geserveerd zodat de sappigheid en smaak het best behouden blijft. De bediening is zeer vriendelijk en u kunt erop vertrouwen dat het u bij een bezoek aan Restaurant Bleu aan niets zal ontbreken.

Het concept bij Restaurant Bleu is eenvouding. Voor € 34,95 bestelt u een heerlijk drie gangen menu, dat voor u met veel zorg is samengesteld door de chef. Hij gebruikt hiervoor duurzame en veelal biologische producten van het seizoen om voor u de best mogelijke kwaliteit van het eten te garanderen. U kunt uw drie gangen menu eenvoudig upgraden naar een vier of vijf gangen menu, voor een meerprijs van € 9,95 per gang. Losse gerechten van de kaart bestellen is natuurlijk ook gewoon mogelijk. Elke maand wisselt bij restaurant Bleu de kaart, zodat u nooit twee keer hetzelfde voorgeschoteld zal krijgen wanneer u met uw dinercheque een bezoek brengt aan het restaurant.

Bent u dus op zoek naar dé perfecte locatie om met vrienden, familie of collega’s te dineren in Hilversum, reserveer dan voor een uitgebreid diner bij restaurant Bleu. Uw dinercheque is hier net zo welkom als u zelf bent, dus vergeet deze niet mee te nemen wanneer op weg gaat richting restaurant Bleu!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen