Heren Spyker

Adres
Kerkbrink 17, 1211 BW Hilversum
Telefoon
035-6212211
Nationale Dinerbon Hilversum Heren Spyker
Nationale Dinerbon Hilversum Heren Spyker
Nationale Dinerbon Hilversum Heren Spyker
Nationale Dinerbon Hilversum Heren Spyker

Restaurant Heren Spyker is gevestigd op een historisch plekje in het centrum van Hilversum. De naam van het restaurant doet natuurlijk meteen denken aan de bekende autofabrikant. De verhalen van deze twee zijn dan ook op interessante wijze verweven. De naam Heren Spyker verwijst dan ook naar de Spijker familie, die vooral bekend is geworden de rijtuigen en later de automobielen en de vliegtuigen. Ergens tussendoor veranderden zij de naam in het meer internationaal klinkende Spyker. De huizen waarin het Spijkerbedrijf zijn eerste stappen zetten in Hilversum heten nog steeds Spijkerpandjes. In één van deze Spijkerpandjes kunt u zich met uw Nationale Dinerbon in de watten liggen in een vooruitstrevend en modern restaurant. Heren Spyker is gevestigd in wat vroeger het woonhuis en de smederij van de Spijkerfamilie was. Sinds de opening in 2013 proberen wij in de Heren Spyker traditie en innovatie op inventieve wijze te combineren en te verweven. Onze keuken is Frans-internationaal en wordt bevolkt door een jong, maar ervaren keukenteam. Zij doen elke dag hun best om onze gasten culinair te verrassen met pure en (h)eerlijke gerechten.

Met uw Nationale Dinerbon kunt u bij ons met eigen ogen zien wat we verstaand onder eerlijk en gepassioneerd keuken, dankzij onze fraaie open keuken. Heren Spyker staat vijf dagen per week voor u klaar om u te ontvangen voor lunch of diner. Onze kaart staat boordevol moderne klassiekers maar ook ‘normale’ klassiekers, allemaal met een prettig Frans tintje. Onze uitgebreide wijnkaart zorgt ervoor dat wij altijd een complementaire wijn kunnen aanraden bij uw gerechten.

Neem uw Nationale Dinerbon mee naar Hilversum en laat u in de watten leggen bij Heren Spyker. Hopelijk komt u snel een keer bij ons op bezoek!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen