Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)

Adres
Emmastraat 2, 1211NG Hilversum
Telefoon
035 - 623 98 59
Nationale Dinerbon Hilversum Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)
Nationale Dinerbon Hilversum Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)
Nationale Dinerbon Hilversum Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)
Nationale Dinerbon Hilversum Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)

Ai Uchi is dé specialist in Hilversum als het gaat om de authentieke Japanse keuken. Gelukkig kunt u ook hier met uw Dinerbon terecht! Het restaurant beschikt over maar liefst 120 zitplekken, verspreid over de teppanyaki-tafel en het loungegedeelte. Dit maakt Ai Uchi een zeer geschikte plek voor een romantisch diner voor twee, een zakelijke afspraak en grote groepen. Iedereen is hier welkom om te komen genieten van een uitgebreid diner in Japanse stijl. Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

Ai Uchi is een groot voorstander van het gebruik van verse producten. Net zoals in Japan! De sushi worden dagelijks bereid van verse vis en de grillgerechten worden voor uw neus geprepareerd aan de teppanyaki-tafel. De chefs hebben met veel zorg een aantal menu’s samengesteld, waardoor u echt goed kennis kunt maken met de veelzijdige Japanse keuken. Heeft u een bepaalde allergie of dieetwens? Geef dit door aan één van de medewerkers, zodat er rekening mee kan worden gehouden. Het is ook mogelijk om zelf uw diner samen te stellen met uw Dinerbon. Op de a la carte kaart vindt u diverse sushi, zoals de maki met avocado en zalm en de rol met gefrituurde garnalen. Ook heeft u ruim de keus uit typisch Japanse vlees- en visgerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van pangafilet, koningskrab, vleespasteitjes of biefstukrolletjes met knoflook en lente-ui?

De koks van Ai Uchi verbeteren regelmatig de menukaart, zodat u keer op keer verrast zult worden door de heerlijke Japanse keuken. Ze veranderen de Japanse specialiteiten ook regelmatig aan de hand van de jaargetijden. Bestel bijvoorbeeld het herfstmenu met uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen