Restaurant Popsuiker

Adres
Raadhuisstraat 9, 2101 HC Heemstede
Telefoon
06 12129034
Nationale Dinerbon Heemstede Restaurant Popsuiker
Nationale Dinerbon Heemstede Restaurant Popsuiker

Restaurant Popsuiker is een gezellig restaurant in het centrum van Heemstede waar u in het bijzonder terecht kunt voor een etentje met kinderen. Overigens bent u ook van harte welkom om de rest van uw familie mee te nemen! Jong en oud kan hier genieten van heerlijke poffertjes, pannenkoeken en nog veel meer. U kunt hier ook met uw Dinerbon betalen. Restaurant Popsuiker staat bekend om haar vriendelijke bediening en ambachtelijke bereidingswijzen. Proef de oud-Hollandse traditie in ruil voor uw Dinercheque!

Als u net zo dol bent op poffertjes als uw kinderen, moet u bij Restaurant Popsuiker zijn. U kunt deze in porties van tien, twintig, dertig of zelfs onbeperkt bestellen. Kies daar ook uw favoriete topping bij zoals cream, chocoladepasta, jam, banaan of aardbeien. Een mooie combinatie van ingrediënten kan natuurlijk ook! De koks van Restaurant Popsuiker zijn ook zeer bedreven in het bakken van ambachtelijke pannenkoeken. Ruil uw Dinerbon in voor bijvoorbeeld een pannenkoek met kaas, spek, rozijnen, appel, gember, ananas of stoofvlees. Vraag gerust naar de mogelijkheden, zodat uw pannenkoek precies naar uw wensen belegd kan worden. De pannenkoeken en poffertjes kunnen zelfs met glutenvrij beslag gebakken worden.

Bent u een avondje uit met een diverse samenstelling aan mensen? Dan bent u bij Restaurant Popsuiker aan het juiste adres met uw Dinercheque. Ze hebben namelijk niet alleen pannenkoeken en poffertjes, maar ook vis- en vleesgerechten. Zo bereiden ze bijvoorbeeld heerlijke schnitzel, kipsaté, hamburger en zelfs kaasfondue en vleesfondue. Bij Restaurant Popsuiker is het dus altijd feest!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen