Grand Cafe In de Kas

Adres
Burgemeester Nielenplein 44, 1961 NV Heemskerk
Telefoon
0251 - 230818
Nationale Dinerbon Heemskerk Grand Cafe In de Kas
Nationale Dinerbon Heemskerk Grand Cafe In de Kas
Nationale Dinerbon Heemskerk Grand Cafe In de Kas
Nationale Dinerbon Heemskerk Grand Cafe In de Kas

Woont u in of in de buurt van Heemskerk? Dan bent u vast wel eens in het gezellige winkelgebied te vinden! Combineer een dagje shoppen met een gezellige lunch of diner bij Grand Café ‘In De Kas’. Dit is namelijk ook één van de vele restaurants waar u met de Dinerbon terecht kunt. Schuif aan in het lichte restaurantgedeelte of op het zonnige terras en geniet van de bijzondere gerechten. De vernieuwende concepten en veelzijdige menukaart bieden voor ieder wat wils! Kom dus gauw langs en neem dan ook uw Dinercheque mee.

Maak een wandeling door het culinaire aanbod van Grand Café ‘In De Kas’ door middel van het ‘Al You Can Eat’ concept. Dan kunt u voor een vaste prijs onbeperkt genieten van alle 29 gerechten die op de menukaart staan, inclusief desserts. Dit is de ideale manier van dineren voor de twijfelaars onder ons! In ruil voor uw Dinerbon heeft u ruim de keus uit allerlei vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van zoete puntpaprikasoep, fazant met gepofte boerenkool en spek en gegrilde zalm met groene kruidenkorst en polenta? Of bestel ze gewoon allerdrie! Het is overigens ook mogelijk om gewoon a la carte of een driegangenmenu te bestellen.

Ook in de middag kunt u met uw Dinercheque terecht bij Grand Café ‘In De Kas’. Ook dan kunt u kiezen voor een onbeperkte lunch. Uniek is het ‘Twaalf Uurtje’ waarbij u drie verschillende kleine lunchgerechten mag bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld twee broodjes combineren met een soep. Eet smakelijk!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen