Japans restaurant Kaneda

Adres
Houtplein 34, 2012DH Haarlem
Telefoon
023 - 5517650
Nationale Dinerbon Haarlem Japans restaurant Kaneda
Nationale Dinerbon Haarlem Japans restaurant Kaneda
Nationale Dinerbon Haarlem Japans restaurant Kaneda

Restaurant Kaneda brengt Japan naar Haarlem. U kunt zich hier in gemoedelijke oosterse sferen wanen. Het prachtige decor, de enthousiaste bediening en het overheerlijke eten zorgen voor een ervaring om niet snel te vergeten. Ons eten is bereid van uitsluitend verse en pure ingrediënten en daar komt nog bij dat Japans eten erg gezond is!

Bijzonder aan ons restaurant zijn de Japanse teppanyaki bakplaten die bij elke tafel zitten. Onze chefs bereiden daarop voor uw ogen de door uw gekozen gerechten. Het is indrukwekkend om te zien hoe uw ossenhaas voor uw neus geflambeerd wordt! Daarnaast bereiden onze chefs ook vers vele verschillende soorten sushi.

Om u op een optimale manier kennis te laten maken met de Japanse keuken hebben wij een ruime keuze aan menu’s samengesteld. In de verschillende gangen vindt u een zorgvuldige opbouw van de smaken. Wilt u zich echt laten verrassen of liever alles aan de expert laten? Ga dan voor een van onze verrassingsmenu’s. Uiteraard houden wij bij alles rekening met uw wensen of speciale eisen. Daarnaast is het mogelijk a la carte of Hors-d’oeuvre te bestellen.

U kunt met elk gezelschap bij restaurant Kaneda terecht. Zowel met uw gezin, uw vrienden of uw zakenpartner bent u bij ons op de juiste plek. Het enige wat wij willen, is u een heerlijke avond geven te bezorgen. Wij zijn ervan overtuigd dat de Japanse keuken voor iedereen geschikt kan zijn.

Gebruik uw Dinercheque eens voor de heerlijke Japanse keuken, met enthousiasme en smaak aan u gebracht. Wij heten u van harte welkom bij restaurant Kaneda en kijken uit naar uw bezoek. (u kunt uw Dinercheque niet combineren met andere kortingen/acties). Tot snel!

Graag van te voren reserveren en aangeven dat u wilt betalen met onze Diner Cadeaukaart.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen