India Corner

Adres
Houtplein 30, 2012DH Haarlem
Telefoon
023-5321819
Nationale Dinerbon Haarlem India Corner
Nationale Dinerbon Haarlem India Corner
Nationale Dinerbon Haarlem India Corner
Nationale Dinerbon Haarlem India Corner

In het prachtige Haarlem op het Houtplein staat ons Indiase restaurant India Corner. Het restaurant bevat een sfeervolle en chique interieur dat geheel bij het restaurant past. Ons personeel heeft de juiste kennis van al onze gerechten en kan u zeker helpen bij de keuzes die u wilt maken. Wij organiseren verschillende Indiase workshops waar u leert over de Indiase keuken en daarbij ook uw eigen gerecht mag bereiden. Ook organiseren wij verschillende thema avonden waardoor er elke avond wel een gezellige sfeer bij ons is te beleven! Voor uw dinercheque kunnen wij ook een catering verzorgen. Het restaurant is verder zeer geschikt voor verschillende gelegenheden en heet alle leeftijden van harte welkom!

In onze keuken staat chef-kok Asif. Hij zal voor u de meest heerlijke Indiase gerechten bereiden die hij op zijn eigen manier bereid. Wij vinden het een uitdaging om de traditionele Indiase gerechten een moderne twist te geven! De chef-kok gebruikt voor zijn gerechten verse ingrediënten en traditionele Indiase kruiden. Met de verschillende soorten sauzen, kruiden, vlees en groenten maakt hij een ruime keuzen aan gerechten voor u klaar. Zo kan iedereen iets kiezen wat naar zijn of haar smaak is en kunt u dus iedereen meenemen met uw dinercheque! Wij zorgen ervoor dat uw gerechten van hoge kwaliteit zijn en een uitstekende smaak hebben. Bij de verschillende gerechten horen natuurlijk ook verschillende wijnsoorten die wij zorgvuldig samengesteld. Deze wijnen kunt u vinden op onze speciale wijnkaart.

Als u niet veel van de Indiase keuken af weet, maar wel van lekker eten houdt dan bent u met uw dinercheque bij  ons aan het juiste adres!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen