Cafe Restaurant Vandesande

Adres
Santpoorterplein 1, 2023 DM Haarlem
Telefoon
023 525 2394
Nationale Dinerbon Haarlem Cafe Restaurant Vandesande
Nationale Dinerbon Haarlem Cafe Restaurant Vandesande
Nationale Dinerbon Haarlem Cafe Restaurant Vandesande
Nationale Dinerbon Haarlem Cafe Restaurant Vandesande

Als u op zoek bent naar een laagdrempelig restaurant in Haarlem bent u altijd welkom om aan te schuiven bij VandeSande. Hier wordt u behandeld alsof u van adel bent en krijgt u eten waar men altijd van geniet. Ze weten het hier klaar te spelen dat u altijd met een grote glimlach weer op huis aan gaat na een diner. Hiervoor zijn een aantal factoren. De simpelste hiervan is dat u kunt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Bij VandeSande hanteren ze een gevarieerde kaart. Hier kunt u wijd aanbod van smaken op terugvinden. Op het eerste gezicht lijkt het een verzameling van vreemde smaken, maar hier is wel degelijk goed over nagedacht en het eindresultaat sluit naadloos op elkaar aan wat smaak betreft. Dit zorgt er dan ook voor dat iedere gast een gerecht kan bestellen dat direct aansluit op de smaakpapillen. Dineren bij VandeSande is geen gecompliceerde aangelegenheid, sterker nog, ze komen u zelfs tegemoet door op de kaart aan te geven welke wijnen het beste bij het gerecht van uw keus past. Hier is het natuurlijk mogelijk om van dit advies af te wijken. Dit zou echter zonde zijn, een passende wijn voegt een hoop toe aan de smaak van een diner.

Naast een vaste kaart is er ook elke week een nieuwe special. Deze specials zijn gebaseerd op de ingrediënten die de chefkok heeft weten te bemachtigen op de markt en is elke week een groot succes. Doordat veel gasten zijn gecharmeerd van de specials komen ze met grote regelmaat terug om een nieuwe ontdekking te doen.

Het helpt dan ook dat u kunt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen