Brekers

Adres
Helmweg 9, 1759 NE Groote Keeten
Telefoon
0224-581421
Nationale Dinerbon Groote Keeten Brekers
Nationale Dinerbon Groote Keeten Brekers
Nationale Dinerbon Groote Keeten Brekers
Nationale Dinerbon Groote Keeten Brekers

Besteed uw Dinerbon bij restaurant Brekers in het Noord-Hollandse Groote Keeten. Dit gezellige restaurant ligt pal aan het strand. Uw stranddag kunt u dus heerlijk combineren met een fijne lunch of diner in dit stijlvolle restaurant met grote serre. Iedereen kan bij Brekers uit de voeten; van toerist tot zakenman en van klein tot groot gezelschap. Menig zakenfeestje, viering, dansfeestje en familiefeest heeft hier al plaatsgevonden. Niemand hoeft zich bij Brekers te vervelen. Voor de kinderen is een heuse binnenjungle en buiten een grote speeltuin. Het restaurant is van maandag tot en met zondag geopend, maar op maandag en dinsdag pas vanaf 1500 uur.

U kunt bij Brekers a la carte de heerlijke voor- en hoofdgerechten bestellen met vis, vlees en vegetarische specialiteiten. Ook gezellig voor jong en oud zijn onze ambachtelijke pannenkoeken. Deze zijn verkrijgbaar met bijna alle toppings denkbaar. Hiervoor hebben wij een speciaal Pann&Koek gedeelte in ons restaurant waar de echte oud-hollandse gezellige pannenkoekensfeer is gecreëerd.

Aan het eind van een lange stranddag is er natuurlijk niets fijner dan een uitgebreide barbecue. Dit kan op ons mooie beschutte terras. U kunt hier vanaf zes personen zelfs uw eigen gerechten grillen op een eigen BBQ. Ook bij minder weer hoeft u niet bij de pakken neer te zitten! Er is namelijk een nieuwe trendy vorm van fonduen en gourmetten geboren; de binnen BBQ. U bakt aan uw eigen tafelgrill op echt houtskool de meest heerlijke gerechten met de originele smaken van de BBQ.

Uw Dinerbon is bij restaurant Brekers altijd goed besteed. Komt u snel eens langs om dit zelf te ontdekken?

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen