Proeflokaal De Knijp

Adres
Spuistraat 16, 1135AW Edam
Telefoon
06 - 23103211
Nationale Dinerbon Edam Proeflokaal De Knijp
Nationale Dinerbon Edam Proeflokaal De Knijp

Wij heten u met uw gezelschap van harte welkom in Proeflokaal De Knijp gelegen in Edam. Over de rekening hoeft u zich geen zorgen te maken, want die kunt u met uw Dinercheque afrekenen! U kunt bij ons vele heerlijke delicatessen proeven of genieten van een lekker gerecht met een drankje! Wees welkom met uw Dinerbon!

De Knijp bestaat al sinds 1900 opgericht door de familie Stevens en is een authentiek proeflokaal. Door wetgeving moest de gelachkamer echter in 1978 worden gesloten als horeca en werd De Knijp een slijterij. In 2013 werd De Knijp echter weer geopend en ditmaal als proeflokaal van de heerlijke producten van Wynand Fockink gespecialiseerd in likeuren en jenevers. U vindt Wynand Fockink in het centrum van Amsterdam. Hun assortiment met een 17e eeuws karakter wordt hier allemaal huisgemaakt. Ons ervaren en vriendelijke personeel vertelt u hier graag nog veel meer over!

Met uw Dinercheque kunt u bij De Knijp genieten van een proeverij. U krijgt dan 3 likeuren of jenevers van de plank te proeven. Wij laten de kop erop, zodat er eerst geslurpt moet worden. Ook bieden wij een proefplankje met lekkere Edammer kaas en stokbrood. Als u niet van likeuren of jenevers houdt dan serveren wij ook een koud Texels biertje of gewoon een frisdrankje.

De authenticiteit van De Knijp vindt u ook terug in het bijzondere interieur. De oude tonnen, kerkbank en distilleerketel geven het de uitstraling van een bruin café.

Bij De Knijp kunt u met elk gezelschap genieten van heerlijk eten en drinken in een gemoedelijke, gezellige sfeer. Onze bijzondere producten zullen u zeker verrassen. Kom eens langs met uw Dinerbon!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen