De Beurs Eten & Drinken

Adres
Keizersgracht 6, 1135 AZ Edam
Telefoon
0299 316471
Nationale Dinerbon Edam De Beurs Eten & Drinken
Nationale Dinerbon Edam De Beurs Eten & Drinken
Nationale Dinerbon Edam De Beurs Eten & Drinken

De Beurs eten en drinken staat ook wel bekend als het kleurrijke middelpunt van Edam. Deze sfeervolle eetgelegenheid is een geliefde ontmoetingsplaats voor buurtbewoners en een aangename verassing voor toeristen. Het uitgangspunt van De Beurs is dat het op een laagdrempelige wijze mensen aan zich wil binden door het aanbieden van kwalitatief goed eten en een informele sfeer. Ook u bent er van harte welkom met uw Dinerbon! De Beurs is vooral geroemd om haar originele en kleurrijke inrichting, met haar vele tierlantijntjes en glas-in-lood raam in het plafond.

Ieder bezoek bij De Beurs is weer een complete verassing. Ook de menukaart biedt voor ieder wat wils met haar klassieke eetcafégerechten in combinatie met een aantal internationale creaties. Geniet van een heerlijk diner met uw Dinerbon! Bestel eerst een goed glas wijn en een van de voorgerechten zoals de loempia van eend en hoisinsaus of de tortilla met pulled pork. Ook de hoofdgerechten zijn om de vingers bij af te likken. Bent u een liefhebber van een goed stuk vlees? Ga dan voor de kippendij met satésaus, de burger van Iers rund of de ossenhaasbiefstuk met pepersaus en aardappelpuree. Overigens zijn vegetariërs en mensen met een allergie ook van harte welkom om hun Dinercheque bij De Beurs te besteden. Alle gasten worden volledig in de watten gelegd!

U zult de verleiding niet kunnen weerstaan bij het zien van de dessertkaart. Bestel bijvoorbeeld in ruil voor uw Dinercheque een overheerlijke chocolademousse met toffeesaus en slagroom. Uiteraard behoort een uitgebreid kaasplankje met een glaasje port ook tot de mogelijkheden.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen