Eigeweis

Adres
Dorpsstraat 146-148, 1796 CG De Koog (Texel)
Telefoon
222 317590
Nationale Dinerbon De Koog (Texel) Eigeweis
Nationale Dinerbon De Koog (Texel) Eigeweis
Nationale Dinerbon De Koog (Texel) Eigeweis

Heeft u het geluk om woonachtig te zijn op het prachtige eiland Texel in de Waddenzee, of gaat u er in de zomer of in de winter een paar dagen lekker op vakantie? Dan hebben wij voor u nu een restauranttip die uw bezoek aan dit mooie eiland nog leuker zal maken. U kunt namelijk met uw dinerbon gaan dineren bij restaurant Eigeweis. Restaurant Eigeweis is een gezellige restaurant dat zich bevindt in de dorpsstraat van de plaats De Koog. De Koog ligt aan het water, dus u kunt vanaf het strand met uw dinercheque direct door naar dit restaurant voor een welverdiend maal. Neem plaats in  de lichte serre of geniet van een hapje en een drankje in de zon op het terras. Vanaf het terras heeft u een leuk zicht over de dorpsstraat en alles wat daar zoal gebeurt op een zomerdag.

In de keuken werken de chefs met originele Texelse producten. Hiermee stellen ze voor u smaakvolle gerechten samen waar u met uw dinerbon van kunt gaan proeven. Een voorbeeld van een gerecht dat u kunt bestellen zijn de Texelse Waddengarnalen van de TX65. Deze worden geserveerd met sla, ui, cocktailsaus, stokbrood en boter en zijn een echte aanrader. Ook kunt u kiezen voor een heerlijke gerookte zalm op een bedje van sla, kappertjes en ui. Dit gerecht wordt eveneens geserveerd met brood en roomboter.

Kom zelf de smaken van dit mooie eiland proeven en reserveer een tafeltje met uw gezelschap bij restaurant Eigeweis. Het team van Eigeweis hoopt u en uw dinercheque spoedig welkom te mogen heten in hun mooie restaurant voor een heerlijke avond culinair Texels genieten!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen