Faulk

Adres
Herenstraat 26, 1406 PE Bussum
Telefoon
035 6911343
Nationale Dinerbon Bussum Faulk
Nationale Dinerbon Bussum Faulk
Nationale Dinerbon Bussum Faulk
Nationale Dinerbon Bussum Faulk

In de gezellige Herenstraat, harte Bussum, vindt u restaurant Faulk. Hier komt zowel de ervaren smaakkenner als de nieuwe geïnteresseerde optimaal aan zijn trekken. De open keuken maakt dit sfeervol ingerichte restaurant helemaal af. Laat u met uw Dinercheque verrassen door de unieke smaakcombinaties van de gerechten en de heerlijke wijnen die hier op de kaart staan. Toch hoeft u bij Faulk niet veel te geld kwijt te zijn; Wij staan voor heerlijk toegankelijk eten voor iedereen.

De koks worden uiteraard een handje geholpen doordat wij in onze keuken enkel producten van de beste kwaliteit gebruiken. Wij maken een selectie uit de top van de lokale, nationale en internationale producten. Bij voorkeur werken wij met producten van verantwoorde ondernemingen en wij houden rekening met het seizoen. Daarnaast gebruiken wij enkel diervriendelijk vlees en groentes die weer en wind hebben moeten doorstaan. Onze producten benutten wij optimaal zodat er zo weinig mogelijk moet worden weggegooid. Daar komt nog bij dat u heel makkelijk een keuze kunt maken in de grootte van uw diner. Wij bieden 15 gerechten van eenzelfde proportie. U kiest zelf of u genoeg heeft aan 1 a 2 van onze gerechten of dat u liever voor een van onze menu’s gaat.

Menno Valk is met zijn partner Monique de eigenaar van dit prachtige restaurant. Hij gebruikt zijn jarenlange ervaring in sterrenrestaurants om bij Faulk het iedereen naar de zin te kunnen maken.

Met uw Dinercheque kunt u hier nu ook van genieten, waardoor een etentje bij Faulk nog toegankelijker en leuker wordt. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen