Chaco

Adres
Brinklaan 92, 1404 GP Bussum
Telefoon
035 - 6933793
Nationale Dinerbon Bussum Chaco
Nationale Dinerbon Bussum Chaco
Nationale Dinerbon Bussum Chaco
Nationale Dinerbon Bussum Chaco

Bent u een liefhebber van een mooi stukje rundvlees? Dan moet u bij Restaurant Chaco zijn met uw Dinerbon. U vindt dit sfeervolle restaurant mét terras in het centrum van Bussum. Chaco betekent ‘’jagen’’ en is tevens een provincie in Argentinië wat tot op de dag van vandaag een van de belangrijkste gebieden vormt als het gaat om zorgvuldig gerijpt en mals Black Angus rundvlees. Dit wordt vervolgens geëxporteerd naar gebieden over de hele wereld, waaronder naar Restaurant Chaco!

Als u van een lekker stukje vlees houdt, is uw Dinercheque bij Restaurant Chaco goed besteed. Ze serveren alleen kwalitatief hoogstaand rundvlees uit Argentinië, dat onder streng toezicht van de ministro de agricultuur wordt gehouden. De Argentijnse koks zijn meesters in het bereiden van een goed stukje vlees. Door het uitsluitend met wat chimmichurri op houtkool te grillen, blijft de natuurlijke smaak van het vlees behouden. Ruil bijvoorbeeld uw Dinerbon om voor een ossenhaas, entrecote, rib eye of t-bone steak. Deze gerechten zijn inclusief een gepofte aardappel of frieten en een bezoekje aan het saladebuffet. Chaco heeft zich ook meester gemaakt in het bereiden van heerlijke Mexicaanse gerechten. Wat dacht u van nachos, een vegetarische burrito of fajitas? Bijzonder is ook de Paella Argentina met gamba’s, zeeduivel, zwaardvis, zalm en mosselen.

Sluit uw diner met de Dinercheque af met één van de overheerlijke desserts. Zo hebben ze onder andere Argentijnse pudding met caramel en melkconfiture en kokosnoot gevuld kokosroomijs. Kom helemaal in de tropische sferen bij Chaco!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen