Gasthoeve Adrichem

Adres
Adrichemlaan 5-7, 1947 KX Beverwijk
Telefoon
0251 - 254333
Nationale Dinerbon Beverwijk Gasthoeve Adrichem

Adrichem is een gasthoeve en partycentrum gelegen in Beverwijk aan de Adrichemlaan. De hoeve werd al gebouwd in 1857, maar heeft toch een minder lange geschiedenis dan het kasteel waarnaar Adrichem vernoemd is. Kasteel Adrichem stond sinds de eerste helft van de 14e eeuw aan de Sint Aagtendijk. De eerste eigenaar was Floris van Adrichem. Later heeft het kasteel vele andere eigenaren gehad, maar uiteindelijk werd het ergens tussen 1809 en 1812 gesloopt. Het kasteel had namelijk veel geleden onder de vele oorlogen uit die tijd.

Gasthoeve Adrichem staat daarentegen nog helemaal rechtop en is bruisender dan ooit. Van donderdag tot en met zondag bent u tussen 17.00 en 21.00 welkom voor een heerlijk diner in ons sfeervolle restaurant. Hier kunt u heerlijk dineren met elk klein of groot gezelschap. Als u met een grote groep kunt kunnen wij ook in overleg op andere dagen openen. Ook bieden wij een uitgebreide cateringservice en hebben wij multifunctionele zalen geschikt voor uw feestje, receptie of bruiloft. Het decor wordt gekenmerkt door veel hout en mooie kunst aan de muur, waardoor iedereen zich snel thuis zal voelen. In het achterste gedeelte van de hoeve zit een lager gelegen dansvloer. Een oud Hollands hekwerk scheidt de dansvloer van de omringende zitruimtes.

U bent bij Adrichem welkom met elk gezelschap; wij bieden u een uitgebreid a la carte menu met voor elk wat wils. Op onze grand cafe menukaart staan gerechten voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast bieden wij u een maandmenu van drie gangen voor slechts €22,50. Ook zijn er vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld een high tea of uitgebreid buffet. Bij Adrichem willen wij u graag van dienst zijn; ook met uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen