Hotel Meyer

Adres
Jacob Kalffweg 4, 1865 AR Bergen aan Zee
Telefoon
072-5812488
Nationale Dinerbon Bergen aan Zee Hotel Meyer
Nationale Dinerbon Bergen aan Zee Hotel Meyer
Nationale Dinerbon Bergen aan Zee Hotel Meyer

Het zonnige Bergen aan Zee is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in eigen land. U kunt er genieten van zon, zee, strand en gezelligheid en het is er in de zomer gezellig druk. Wist u dat het nu mogelijk is om met uw dinerbon een mooie middag of avond uit eten te beleven in Bergen aan Zee? U kunt uw dinerbond sinds kort namelijk besteden bij hotel Meyer aan de Jacob Kalffweg 4. Hotel Meyer beschikt over een leuk restaurant met een groot zonnig terras. Dit terras is afgeschermd van de straat, dus het is er wanneer het zonnetje schijnt zeer goed toeven met uw dinercheque.

U kunt al vanaf de vroege ochtend een kijkje nemen bij Hotel Meyer. Iedere ochtend tot 10:00 uur staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar, waar u keus heeft uit bijvoorbeeld toast, lekkere eitjes, yoghurt met muesli, jus d orange en veel meer. Voor de lunch bent u uiteraard ook van harte welkom met uw dinerbon. Zo kunt u genieten van een rijkelijk belegd broodje of van een smaakvolle soep. Ook een lekkere omelet is niet teveel gevraagd. ’S Avonds kunt u een keuze maken van het a la carte menu. Dit kan in combinatie met een overnachting in het hotel, maar ook wanneer u niet in het hotel verblijft kunt u gezellig komen dineren. Met uw dinercheque kunt u dan aan het eind van een hopelijk geslaagde avond afrekenen.

Kom ook genieten van rust, gezelligheid en het ultieme vakantiegevoel in het mooie Bergen aan Zee. Het team van Hotel Meyer hoopt u snel welkom te mogen heten in hun restaurant!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen