Golf van Bergen

Adres
Van der Wijckplein 12A-C, 1865 AP Bergen aan Zee
Telefoon
072 589 96 10
Nationale Dinerbon Bergen aan Zee Golf van Bergen
Nationale Dinerbon Bergen aan Zee Golf van Bergen
Nationale Dinerbon Bergen aan Zee Golf van Bergen

Voor elk hapje en drankje op het strand, is De Golf van Bergen de perfecte locatie. Dit prachtige restaurant ligt pal aan zee en vormt het decor waartegen u het ultieme vakantiegevoel zult krijgen. Of u nou na een lange strandwandeling uitgebreid wilt dineren of slechts even wilt bijkomen met een goed glas wijn. Bij De Golf van Bergen is uw Dinercheque dan ook het hele jaar door uitstekend besteed. In de zomer kunt u hier op het prachtige terras genieten van het uitzicht. Het restaurant is dan van tien uur ’s  ochtends tot tien uur ’s avonds geopend. In de winter kunt u heerlijk opwarmen aan een van onze open haarden. Voor elk hapje en drankje kunt u hier terecht.

Op de uitgebreide kaart staan heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zeker raden wij u de vis van de dag aan, die altijd vers gevangen is en wordt gegarneerd met seizoensgroenten en een bijpassende saus. Voor de vleesliefhebber is er bijvoorbeeld een tournedos met kruidenjus en voor de vegetariër onder andere een spinazie-ravioli met Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en rucola. Voor de kinderen is er ook zeker genoeg keuze met speciale kindergerechten en de mogelijkheid om je eigen pannenkoek samen te stellen.

Onze uitgebreid dessertkaart bevat heel veel soorten heerlijk schepijs en echte klassiekers zoals apfelstrudel uit de oven of een crème brûlee met espressoijs.

Bij De Golf van Bergen kunt onder genot van een culinair hoogstandje desgewenst afkoelen of heerlijk opwarmen. Uw Dinercheque accepteren ze hier graag.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen