Yvette's Kitchen

Adres
Develstein 100, 1102 AK Amsterdam
Telefoon
06 27496076
Nationale Dinerbon Amsterdam Yvette's Kitchen
Nationale Dinerbon Amsterdam Yvette's Kitchen
Nationale Dinerbon Amsterdam Yvette's Kitchen
Nationale Dinerbon Amsterdam Yvette's Kitchen

Iedere keuken uit elk land heeft unieke smaken, kleuren, geuren en specerijen. Het ontdekken van nieuwe keukens is dan ook een leuke en bijzondere ervaring. Met uw dinerbon heeft u nu de mogelijkheid om vele nieuwe keukens te ontdekken, en wel aan de Develstein 100 in Amsterdam Zuidoost. Voor een nieuwe culinaire ervaring kunt u namelijk gewoon een bezoek brengen aan de World of Food, een hal vol met eettentjes van over de hele wereld. U hoeft hiervoor dus helemaal niet op reis! Bij de World of Food kunt u met uw dinercheque op een smaakvolle ontdekkingsreis gaan, en eten proeven uit bijvoorbeeld Zuid-Amerika, Azië en andere werelddelen.

Er zijn meerdere eettentjes bij de World of Food waar u met uw dinerbon kunt proberen van de verschillende gerechten en dingen kunt leren over de culinaire tradities van die cuisine. Een van die eettentjes is Yvette’s Kitchen. Yvette laat u met veel plezier kennis maken met de Caribische keuken, een keuken die uniek is in het gebruik van specerijen en ingrediënten en daarin helemaal niet lijkt op de andere keukens uit Zuid-Amerika. Probeer met uw dinercheque Longanisa con yuca of proef van de Kabritoe en moro. Wellicht heeft u wel zin in Toetoe bakijou?

Bent u benieuwd wat deze exotisch klinkende gerechten precies zijn, en wilt u graag een leuke culinaire ervaring beleven in Amsterdam? Breng dan binnenkort een bezoek aan de World of Food en laat u verassen door alle geuren en smaken. Vergeet ook zeker niet om langs te gaan bij Yvette’s Kitchen voor een heerlijke Caribische maaltijd!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen