Turks Restaurant Aspendos

Adres
Jan Pieter Heijestraat 170, 1054 ML Amsterdam
Telefoon
020 683 9378
Nationale Dinerbon Amsterdam Turks Restaurant Aspendos
Nationale Dinerbon Amsterdam Turks Restaurant Aspendos
Nationale Dinerbon Amsterdam Turks Restaurant Aspendos

De samensmelting van de Italiaanse en de Turkse keuken kan gerekend worden tot één van de lekkerste combinaties van verschillende smaken. Bij Aspendos is dit al jaren bekend. De aangewezen persoon voor het klaarmaken van deze bijzondere gerechten kunt u dan ook in dit restaurant vinden. De chef-kok heeft door zijn jarenlange ervaring een repertoire van gerechten opgebouwd waar menig gast met veel plezier van smult. Het zijn niet alleen de gerechten die men doet terugkomen, ook de huiselijke sfeer en de buitengewone service zorgen voor een complete ervaring. Dat u nu ook kunt betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau is een aangename toevoeging.

Het restaurant zit in het midden van Amsterdam, het kloppend hart zelfs, en krijgen daarom elke dag een grote hoeveelheid gasten over de vloer. Deze eindeloze stroom heeft het personeel meer dan genoeg ervaring gegeven. En dat is terug te merken in de service. Na een bezoekje aan het restaurant zal het u dan ook niet verbazen dat er een uitgebreide lijst van vaste gasten is. De chef-kok heeft door het grote aantal gasten zich ook weten te ontplooien tot een kunstenaar in de keuken. Door gebruik te maken van een houtskoolgrill weet hij het klaar te spelen om elk gerecht niet alleen van de perfecte smaak te voorzien maar geeft het ook een authentieke smaak mee. Het is een echte topper.

U kunt bij Aspendos ook altijd kiezen om uw maaltijd te laten bezorgen of lekker gemakkelijk het zelf af te halen. Er wordt daar absoluut niet moeilijk over gedaan.

Reis dus met spoed af naar de hoofdstad en neem plaats aan één van de tafeltjes van het restaurant. Om het allemaal nog makkelijker te maken kunt u hier natuurlijk ook gewoon betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen