Thai Food Cafe

Adres
Oranje Vrijstaat 66, 1093 KS Amsterdam
Telefoon
020-2335364
Nationale Dinerbon Amsterdam Thai Food Cafe
Nationale Dinerbon Amsterdam Thai Food Cafe
Nationale Dinerbon Amsterdam Thai Food Cafe

Het Thai Food Café is de ideale plek om met uw Dinercheque kennis te maken met de authentieke Thaise street food in de straten van het Amsterdamse Oostpoort. Geniet bij Thai Food Café van de heerlijke gerechten, de gezelligheid en de unieke ervaring in een zeer Thaise- SOI66-achtige setting. Ze gebruiken echte Thaise ingrediënten, dus alle gerechten zijn 100% natuurlijk en hartstikke gezond!

Thailand wordt ook wel het ‘’Land van de Glimlach’’ genoemd. De Thaise keuken zal dan ook zeker een glimlach op uw gezicht toveren. Op de menukaart staan een aantal klassieke Thaise gerechten, waaronder kokossoep en Pad Thai. Dit is een smakelijk gerecht met noedels, groenten, tofu, pinda’s en taugé en zal heerlijk smaken tijdens de lunch. Met uw Dinercheque kunt u overigens ook een aantal bijzondere Thaise broodjes bestellen, waaronder een Thaise bol met lemongrass satay. Uiteraard mogen de authentieke Thaise curry’s ook niet ontbreken. Kies een basiscurry met daarbij een portie kip, rundvlees, garnalen of tempeh. De vegetariër met Dinercheque is bij het Thai Food Café dus ook aan het goede adres.

Wat dacht u van een gezellige borrel in Thaise stijl? Bij het Thai Food Café kunt u Niikki Rice Spirit cocktails en Thaise biertjes bestellen. Voor €20 euro krijgt u zes Thaise biertjes naar keuze in een ‘’beer bucket’’. Bij elke slok waant u zich op een zonnig Thais eiland. Met de Dinercheque kunt u de borrel compleet maken met een aantal bijzondere Thaise hapjes. De Thai ribs zijn echt een aanrader!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen