Tapasbar Espana

Adres
Korte Leidsedwarsstraat 89, 1017PX Amsterdam
Telefoon
020 6251073
Nationale Dinerbon Amsterdam Tapasbar Espana
Nationale Dinerbon Amsterdam Tapasbar Espana
Nationale Dinerbon Amsterdam Tapasbar Espana

Bij Tapas & Grill Bar Espana wordt u even helemaal uit de dagelijkse sleur gehaald en kunt u even echt ontspannen. Hier waant u uw met uw Dinerbon in het zonnige Spanje. Het restaurant is met oog voor detail ingericht, net als de menukaart waarop u vele heerlijke Spaanse delicatessen zult vinden. Een bezoekje aan Tapasbar Espana is als op vakantie gaan, zeker op zondag want dan kunt u heerlijk eten en drinken onder het genot van gezellige live muziek. Wees welkom met uw Dinercheque!

Tapasbar Espana is gelegen in het centrum van Amsterdam in de bruisende Korte Leidsedwarsstraat. Een druk dagje in de veelzijdige hoofdstad kunt u dan ook heerlijk hier afsluiten.

Het deskundige keukenteam van Espana maakt enkel gebruik van verse en gezonde producten. Alle gerechte worden huisgemaakt van pure ingrediënten.

Wij gebruiken authentieke recepten en hebben deze een moderne twist gegeven. Onze gegrilde lamskoteletjes, rijst met garnalen en boontjes, met tonijn gevuld pasteitjes of spareribs met barbecue saus zijn zeker het proberen waard. We richten ons altijd op verse, seizoensgebonden Dinercheque met een Spaanse insteek voor de lekkerste smaken, waar u met uw Dinercheque van kunt genieten.

Bij een goed diner hoort een goede wijn. Alle wijnen op onze mooie wijnkaart zijn met grote zorgvuldigheid en passie gekozen. Onze attente en vriendelijke bediening helpt u ook graag bij het maken van een goede wijn/spijs-combinatie.

Bij Tapasbar Espana kunt u zeven dagen in de week genieten van de lunch en het diner. Wij heten u van harte welkom! Zeker ook met uw Dinerbon!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen