't Steakhouse

Adres
Amstelveenseweg 170, 1075XP Amsterdam
Telefoon
020 6715949
Nationale Dinerbon Amsterdam 't Steakhouse
Nationale Dinerbon Amsterdam 't Steakhouse
Nationale Dinerbon Amsterdam 't Steakhouse

Voor elke liefhebber van een goed stuk vlees is het een ware traktatie om te gaan dineren met een Dinercheque bij een kwalitatief hoogstaand steakhouse. U kunt dit beleven met uw Dinerbon en wel bij ’t Steakhouse aan de Amstelveenseweg 170 in Amsterdam. Bij ’t Steakhouse maken ze al twintig jaar de beste Spareribs van Amsterdam. Het restaurant ligt vlakbij het Vondelpark en is door deze centrale ligging én het goede vlees een begrip in Amsterdam-Zuid.

Bij ’t Steakhouse worden overheerlijke steaks geserveerd die zijn bereid op een klassieke houtskoolgril. Al het vlees is van hoge kwaliteit en afkomstig van de beste slagers uit Amsterdam. Het vlees is afkomstig van Ierse runderen, die bekend staan om hun intense smaak. Elke dinsdag en donderdag kunt u bij Steakhouse voor 18,50 euro onbeperkt spareribs komen eten met frietjes en heerlijke sauzen. Naast steak van Iers rund en spareribs staan er ook nog een tal van andere heerlijke gerechten op de kaart, zoals een groot stuk sappige tonijnsteak van de grill en een royale portie gamba’s gebakken in een Griekse cognacsaus. Probeer ook eens de fahita, gevuld met pittige kip reepjes, uien, paprika en mais. U leest het al, voor ieder wat wils bij ’t Steakhouse!

Bent u met een grote groep? U kunt zelfs met groepen van meer dan vijftig personen terecht voor een diner, bedrijfsfeest, familiefeest of bruiloft. Het team van ‘t Steakhouse heet u van harte welkom in het grillrestaurant. Vergeet uw Dinercheque of Dinerbon niet mee te nemen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen