Sal Gorda

Adres
Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam
Telefoon
020 - 6730877
Nationale Dinerbon Amsterdam Sal Gorda
Nationale Dinerbon Amsterdam Sal Gorda
Nationale Dinerbon Amsterdam Sal Gorda
Nationale Dinerbon Amsterdam Sal Gorda

Restaurant Sal Gorda heet u van harte welkom met uw Dinercheque voor een Spaans hapje en drankje. Het kleurrijke en vrolijke interieur, de gastvrije bediening en de vele tapasgerechten zijn helemaal in Spaanse sfeer. Sal Gorda ligt vlak bij het Concertgebouw en het Museumplein in Amsterdam. Als u dus na uw museumbezoek zin heeft in een fiesta of uw theaterbezoek wilt combineren met een overheerlijk diner, dan bent u hier aan het juiste adres.

Zoals gezegd bevat de kaart van Sal Gardo een ruime keus overheerlijke tapasgerechten. Dit zijn kleine allemaal kleine gerechten, waar u er zoveel van kiest als u wilt. Zo kunt u zich op een avond tegoed doen aan keur aan smaken en spijzen. De gerechten lopen uiteen van vlees tot gamba’s, van pikant tot ziet en van romig tot krokant. Als u het te moeilijk vindt om te kiezen, dan begrijpen wij dat heel goed. Daarom hebben wij voor u ook de ‘keuze van de chef’ menu’s. Met de gehele tafel krijgt u dan een royaal aanbod van verschillende hapjes van onze gehele kaart.

Tapas is zo genoemd naar het Spaanse werkwoord tapar, wat afdekken betekent. Om te voorkomen dat er insecten in het bier of de wijn zouden vliegen werden de glazen afgedekt door de barman met een stukje worst of ham. Een andere reden was dat de gasten door de zoute hapjes nog meer dorst kregen!

Bij Sal Gorda in Amsterdam waant u zich voor een tijdje weer op vakantie aan de Costa del Sol of op de Ramblas in Barcelona. U bent met uw Dinercheque van harte welkom! Laat dit wel even weten bij uw reservering.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen