Restaurant Volt

Adres
Ferdinand Bolstraat 178, 1072 LT Amsterdam
Telefoon
020 471 5544
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Volt
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Volt
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Volt
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Volt

In de Amsterdamse Ferdinand Bolstraat kunt u met de Nationale Dinerbon ontspannen genieten van lekker eten en drinken bij Volt. Volt Eten & Drinken is gelegen in een bedrijvig stukje Amsterdam, vlakbij het centrum in de gezellige drukte van hip Amsterdam. Vanaf vier uur in de middag kunt u met de Nationale Dinerbon bij Volt terecht voor een hapje en een drankje. In het weekend kunt u vanaf twaalf uur ook bij Volt terecht voor een fijne lunch, bijvoorbeeld op het terras, met uitzicht op de bedrijvige Ferdinand Bolstraat. Bij Volt wordt eerlijk gekookt voor een schappelijke prijs. Onze patron-cuisinier Rick van der Meer bewaakt in de keuken de kwaliteit en de betaalbaarheid van onze gerechten, zodat onze gasten enkel het allerbeste voorgeschoteld krijgen. Ook draagt hij de verantwoordelijkheid over onze menukaart, die geregeld veranderingen ondergaat. Zo koken wij bijvoorbeeld lekker met de seizoenen mee.

Ook belangrijk bij Volt vinden wij de beleving van een avondje uit eten. Het leuke interieur en het vriendelijke personeel zijn hier natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Zoals gezegd gaat onze menukaart met de seizoenen mee. Onze keukenbrigade vindt het ook heerlijk om te koken met mooie seizoensgebonden producten. Als u met de Nationale Dinerbon vaker langskomt bij Volt kunt u dus opnieuw culinair verrast worden. Bij Volt vindt u alle ingrediënten voor een geslaagde avond uit. Zeker het proberen waard!

Neem uw Nationale Dinerbon mee en kom gezellig langs bij Volt. Wij kijken uit naar uw bezoek en heten u alvast van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen