Restaurant Simpel

Adres
Ferdinand Bolstraat 11, 1072 LA Amsterdam
Telefoon
020 - 6720672
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Simpel
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Simpel
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Simpel

Een restaurant vinden in de meest levendige wijk van Amsterdam wordt vaak niet als een lastige taak gezien. Helaas neemt men tegenwoordig al snel genoeg met de middenmaat. Dat is doodzonde omdat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Sterker nog, het is eigenlijk best een eenvoudige keus. Als u er eventjes over nadenkt komt u tot een ongecompliceerd antwoord. Als u een gemakkelijk diner wilt eten dan kunt u gewoonweg aan tafel bij dit eenvoudige restaurant. Het gaat hier natuurlijk om Restaurant Simpel. Het is simpelweg de beste keus als u in de Pijp op zoek bent naar een simpele maaltijd. Of naar een simpele manier van betalen. Dat kan, heel simpel, namelijk met een dinerbon van Diner Cadeau.

Omdat het restaurant op loop afstand ligt van een aantal bezienswaardigheden die de wijken rondom de Pijp te bieden heeft is het een handige plek om neer te strijken na een lange dag door de stad te banjeren. Hier wordt u dan gelijk door het personeel in de watten gelegd. Zij zullen u op uw wenken bedienen. Zodra u besteld heeft zal de keuken brigade aan de slag gaan om de dagverse producten om te toveren tot een maaltijd van hoge kwaliteit. Ze kunnen u ook garanderen dat het eten wordt klaargemaakt met duurzame producten. Zij zorgen er namelijk voor dat er niets de pan in gaat voordat ze kunnen waarborgen dat de geschiedenis van de ingrediënten wel ‘koosjer’ is.

Laat u snel verwennen en vergeet niet dat u heel simpel kan betalen bij Simpel. Met een Dinerbon van Diner Cadeau namelijk.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen