Restaurant Semai

Telefoon
020 7866625
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Semai
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Semai
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Semai
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Semai
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Semai

Uit eten gaan in een restaurant met een bijzondere keuken uit een ander werelddeel is altijd een bijzondere ervaring. Zeker wanneer u nog niet bekend bent met de keuken in kwestie. Met uw dinerbon heeft u nu de mogelijkheid om de Oost-Afrikaanse keuken te gaan ontdekken in een restaurant dat geheel in Afrikaanse stijl is opgetrokken. Wanneer u het restaurant, dat zich bevindt aan de Papaverhoek 35 in Amsterdam Oost, betreedt, waant u zich direct in Afrika door de sfeervolle en traditionele inrichting. Wat direct opvalt is de koffiehoef, waar u met uw dinercheque na uw diner een traditionele koffieceremonie kunt bijwonen waarbij de koffiebonen voor uw neus worden gemalen.

De gerechten die bij restaurant Semai worden geserveerd zijn ook zeer traditioneel. De gerechten kosten rond de 10 euro en u kunt van meerdere gerechtjes een diner samenstellen. Deze gerechten worden vervolgens geserveerd in een traditionele houten schotel en er worden een soort pannenkoekjes bij geserveerd waarmee u het eten kunt eten. De helft van de gerechten op de kaart is vegetarisch en de helft bevat vlees. Een voorbeeld van een gerecht dat u bij uw bezoek met uw dinerbon aan restaurant Semai kunt eten is ‘shiro’, dit is een gerecht van fijn gemalen kikkererwten met speciale abesijnse kruiden. Dit kunt u bijvoorbeeld combineren met ‘zigni’, een gerecht van gestoofd rundvlees met gekruide boter en peper.

Laat u verassen door de bijzondere smaken en de verschillende mogelijkheden bij dit traditionele restaurant in Amsterdam Oost. Laat u meevoeren in de sferen en tradities van Oost-Afrika en beleef een culinaire ervaring zoals u die nog nooit heeft gehad! Uw dinercheque dient hierbij uiteraard als betaalmiddel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen