Restaurant La Vita

Adres
Lindengracht 31, 1015 KB Amsterdam
Telefoon
020 - 6248987
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant La Vita
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant La Vita
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant La Vita
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant La Vita

Als u op zoek bent naar een authentiek Italiaans restaurant hoeft u niet verder te kijken dan La Vita in Amsterdam. U kunt altijd aanschuiven als u het niet op kunt brengen om te koken. Bij La Vita zetten voordat u er erg in heeft een heerlijke maaltijd op tafel. Bij La Vita is het duidelijk dat er met liefde wordt gekookt, dat proeft u terug in de heerlijke pizza’s en pasta gerechten. Het is bij La Vita altijd genieten. Vooral nu u ook kunt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Doordat La Vita een geweldige locatie heeft, midden in de Jordaan van Amsterdam, is het gemakkelijk om te vinden. U kunt zonder problemen even binnen kijken. Het is een geweldige locatie voor een romantisch dinertje voor twee. Maar u kunt natuurlijk ook met een grote groep aan tafel, het team van La Vita zal er dan alles aan doen om uw grote honger te stillen. Bij La Vita is iedereen altijd welkom en daarom is het aanbod, wat gerechten betreft, niet alleen indrukwekkend maar ook van hoge kwaliteit.

Bij La Vita willen ze iedereen tegemoet komen. Als u trek heeft in één van de buitengewone pizza’s van La Vita maar u kunt niet langskomen? Geen zorgen. Bij La Vita bakken ze uw pizza en bezorgen deze aan uw deur. Op deze manier kan iedereen de gastvrijheid van La Vita ervaren.

Wacht dus geen moment langer! Kom snel uw Dinerbon van Diner Cadeau gebruiken. Het team van La Vita staat met smart op u te wachten.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen