Restaurant La Vina

Adres
Maasstraat 72, 1078 HL Amsterdam
Telefoon
020 - 6620448
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant La Vina
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant La Vina
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant La Vina
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant La Vina

Wijn kunt u bijna overal wel halen. Het zal niet lang meer duren totdat u een McDonalds huiswijn kunt kopen. Doodzonde vinden ze dat bij La Viña. Wijn is bijzonder, wijn is speciaal. Wijn moet gevierd worden, vereerd, verzameld maar voornamelijk gedronken worden. Het zal dan ook niemand verbazen dat ze sinds de opening een collectie wijn hebben verzameld die niet te versmaden is. Sterker nog, misschien wel de grootste wijn collectie in heel Nederland. Kom snel langs en neem een kijkje in wat door het volk de ‘Wijnbijbel’ is genoemd. U mag natuurlijk ook een kijkje nemen als u wilt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Naast deze enorme collectie wijnen weten ze ook nog eens een lekkere maaltijd klaar te maken. Wat past er nou beter bij een goed glas wijn dan een kaart die enorm is beïnvloed door de mediterraanse keukens? Een betaalbare keuken met normale porties. Gelukkig denken ze er bij La Viña ook zo over. U kunt hier heerlijk à la carte genieten maar bent ook meer dan welkom om een meergangen menu te bestellen. Tijdens de lunch kunt u een twee gangen menu bestellen en tijdens het diner, als u meer tijd heeft, bent u van harte welkom om een drie tot vier gangen menu te nuttigen.

Bent u al onderweg naar de Rivierenbuurt van Amsterdam? Nee? Weet u dat u met een dinerbon van Diner Cadeau ook van harte welkom bent? Het personeel doet absoluut niet moeilijk, zelfs vegetariërs worden hier als adel behandeld.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen