Restaurant De Halve Maen

Adres
Sloterweg 1345, 1066CM Amsterdam
Telefoon
020-6153821
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant De Halve Maen
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant De Halve Maen

Woont u in Amsterdam en heeft u echt even zin om te ontsnappen van het drukke stadsleven? Kom dan met uw Dinerbon naar Restaurant De Halve Maen in het oude dorpje Sloten, aan de rand van Amsterdam. Maak er meteen een uitstapje van en bezoek de Molen van Sloten of het Kuiperijmuseum! Daarna zal een uitgebreide lunch of diner bij Restaurant De Halve Maen extra goed smaken. De toegankelijke menukaart biedt voor ieder wat wils, zo ook voor de allerkleinsten. Blijf na het eten gerust hangen, want er worden regelmatig pubquiz- en poolavonden georganiseerd. Betalen kan hier gewoon met uw Dinercheque!

Restaurant De Halve Maen is ook zeer geschikt voor uw volgende feest of partij. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in groepsarrangementen en verzorgen ze onder andere koffietafels, recepties en bruiloften. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij één van de medewerkers! Restaurant De Halve Maen is dagelijks vanaf 11:00 geopend en u kunt er voor de deur parkeren. Op de menukaart vindt u gerechten zoals spareribs en saté, maar ook meer culinaire opties zoals varkensoester met een saus van paddenstoelen, tijm en sjalotjes. De visliefhebber kan onder andere kiezen voor gepocheerd in court bouillon en dille. Zoals u ziet kan iedereen hier genieten van een perfect diner! Een lekker glaasje rode of witte wijn maakt het geheel compleet.

Wat is nou de perfecte afsluiting van een diner met uw Dinercheque? Precies: een heerlijk dessert! Bij Restaurant De Halve Maen kunt u onder andere flensjes met bosvruchten en appelstroedel met kaneelijs krijgen. Overigens behoren ‘speciale koffies’ ook tot de mogelijkheden.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen