Quies Tea Tearoom

Adres
Frederik Hendrikstraat 24, 1052HV Amsterdam
Telefoon
020 7851869
Nationale Dinerbon Amsterdam Quies Tea Tearoom
Nationale Dinerbon Amsterdam Quies Tea Tearoom
Nationale Dinerbon Amsterdam Quies Tea Tearoom

Bent u het dineren een beetje beu en zoekt u naar iets origineels? Ga dan met uw dinerbon of dinercheque naar Quies Tea Tearoom! Deze leuke Tearoom is te vinden aan de Frederik Hendrikstraat in Amsterdam. U kunt dus heerlijk een dagje shoppen in Amsterdam en tussendoor even pauzeren bij Quies Tea Tearoom. Hier wordt u met open armen ontvangen en begeleid naar uw tafel. Vervolgens kunt u iets lekkers te eten en te drinken kiezen. Ondertussen komt u al tot rust door de ontspannen omgeving van de Tearoom. De donkere tafels met de lichte muren creëren een bijzondere omgeving.

De heerlijke thee die u hier geserveerd krijgt worden vers bereid en komen uit bijzondere gebieden van over de gehele wereld: van Daarjeling naar Assam tot China naar Taiwan. De thee komt hier van verschillende tuinen zoals Rohini, Gopaldhara en Goomtee, maar ook van buskruit of traditionele specialiteiten zoals Long Jin Shi Feng. Als u de bijzondere smaken proeft lijkt het net of u zich in een van deze gebieden bevindt. Naast thee kunt u hier ook heerlijke koffie drinken. Dit onder het genot van bijvoorbeeld een lekker taartje. Het wordt zeker lekker smullen bij Quies Tea Tearoom!

De Tearoom is open op zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 19:00 uur. Als u van tevoren iets wilt weten over de soorten thee of over de prijzen, dan kunt u gerust contact opnemen met de Tearoom. Zij hopen u snel eens te mogen bedienen met hun bijzondere soorten thee, vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen